dimarts, 28 de juny del 2011

Gala de final de curs

Hola reis i reines!

Com m'agrada veure que encara us connecteu al bloc. Com em recorda la Judith, jo us vaig prometre un vídeo a la setmana, i així ho faré. Avui us deixo el vídeo de la tarda del dimarts 21, quan vam fer la representació de l'obra per última vegada, i vam repartir el collage de fotos. Va ser una tarda fantàstica. Espero que en Joni s'hagi recuperat de la seva caiguda a l'escenari...

Bé, seguim en contacte per aquí.



8 comentaris:

  1. artur comca soc la primera es gracias a tu artur et vui anvia aljun misatje pero no tinc el teu correu electronic siusplau donamal per el meu correu electronic. Avera si un dia daquest ens veiem a el papa ancara no sa despertat pero quan es desperti li dire que et fasi un truc:)guapo!!!

    ResponElimina
  2. Holaaaaaaaaa ya as vist el meu comentari l'Aran te rao la'Aran i jo et vam donar els msn o els correus electronics pero tu no ens els vas donar... Averure si quan vinguis a casa meva a fer un cafe i jo una coca-cola mel dones valeeee !!.
    El video a estat molt diver nomes fellem que riure i riure pero pobre joan es va fer molt de mal Artur dema vui la resposta de si et quedes al Bruc o no...

    molt petons... Guapissmmmmmm

    ResponElimina
  3. Judith, reina, haurem de tenir una mica de paciència. No sabré res fins a finals de juliol. Quan ho sàpiga segur us ho diré, no pateixis. Apa, descanseu molt!

    ResponElimina
  4. Vale Artur adeuuuuuuuuu mols petons espero que to estes passant molt bè guapo !!!!!!

    ResponElimina
  5. Artur nomes estem escribin la Judith i jo digalsi als altres que escrivin adeu

    ResponElimina
  6. ta quedat fenomenal!!!!!!!:)

    ResponElimina
  7. MARIA MATAMALA FERNANDEZ14 de juliol del 2011, a les 15:51

    Artur m´agradat moltissimmmmmmmmmmmmmmmm.

    ResponElimina